Installed new MSP430 package and now I can only use 1 or 2 breakpoints?

Comments

12 comments

  • Avatar
    Nick Price

    After the update none of my breakpoints worked, then I enabled MSP430 Breakpoints in the Target Properties

    Regards

    Nick

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Benjamin Montz

    Thanks Nick, what version of CrossStudio are you using? I can't find the 'Use MSP430 Breakpoints' option anywhere.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Benjamin Montz

    Ok, so from the patch notes, 

    • Added MSP430 DLL target property "Use MSP430 Breakpoints".

    But it is not showing up for me. Any idea how I can get it to update?

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Michael Johnson

    Sounds like I've more work to do - you can find all previous CPU support packages here.

    https://www.rowleydownload.co.uk/msp430/packages/archive/index.htm

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Price

    Which Target are you using?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Price

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Price

    I'm using MSP430FG6626.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Benjamin Montz

    I'm using MSP430f5529lp on the MSP-EXP430F5529LP TI Launchpad.

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Benjamin Montz

    sorry for the gigantic images, not sure how to shrink them for posting here.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Nick Price

    This one will need the Rowley Engineers.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Michael Johnson

    I've updated the CPU support package - the 10 breakpoints should have returned.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Benjamin Montz

    This is working much better now, thank you!

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.