Connecting and downloading to STM32 Nucleo Boards

Comments

6 comments

  • Avatar
    Rainer Both

    Hi,

    no solution, but same problem on STM32L0xx- and STM32L4xx-Nucleo boards. No problem on STM32F072-Nucleo.

    First program download after POR or Reset-Button succeeds, all following downloads will fail with status message from above.

    @Rolf: Did you find any solution so far except pressing reset button before download?

     

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rolf Myhre

    Yes, for me, at least, it worked when I selected "Project -> Project Properties" and filled in the "search properties" field with the word "connect". There comes up a setting for "Connect With Reset". Toggling this from No to Yes made the trick. Good luck

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rolf Myhre

    Hi Rainer, I maybe mixed up two different problems I had. Try to add Preprocessor Definitions and Project Macros "STARTUP_FROM_RESET" too. ;-)

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rainer Both

    Hi Rolf,

    i tried these before and now again: No change in behaviour. As before, download is possible only after POR or pressing reset button. Which version of CrossStudio do you use? Mine is 3.7.7.2017051100.31927

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rolf Myhre

    v4.1

    I forgot to mention that I still have to make a Target -> Reconnect before every download though.

    0
    Comment actions Permalink
  • Avatar
    Rainer Both

    Target->Reconnect also doesn't do the job here. Meanwhile I have arranged with pressing the reset button prior to download. Thank you for your help.

    0
    Comment actions Permalink

Please sign in to leave a comment.